Zaposlenje

Aso-Ler

S obzirom da konstantno razvijamo svoje poslovanje, obrazovani i talentovani ljudi su uvek dobrodošli u naš pobednički tim. Shvatajući činjenicu da su zaposleni najveća investicija bilo kog preduzeća, Aso-Ler stalno teži usavršavanju i poboljšanju svog kadrovskog programa. Trudimo se da naši zaposleni budu u stalnoj prilici da uče i napreduju.

  Aso-Ler Vam nudi mogućnost razvoja profesionalne karijere, odlične uslove rada i obrazovne programe radi stalnog usavršavanja.

  Ukoliko sebe smatrate motivisanom i ambicioznom mladom osobom, koja je spremna za stalno korišćenje savremenih tehnologija u svakodnevnom radu, pozivamo Vas da se priključite našem timu.

  Izuzetno dinamično okruženje pruža šansu za brzo napredovanje.

  Ako želite da stičete znanja kroz praktičan rad, da se stalno usavršavate i proširujete granice svojih mogućnosti i svoga uspeha, proverite ovde da li vaša znanja i sposobnosti odgovaraju trenutno otvorenim radnim mestima u našoj firmi.


Putem e-maila asolerdoo@gmail.com svakog trenutka se možete prijaviti za posao u Aso-Ler, a vaša biografija će direktno biti uključena u bazu podataka i stalno dostupna našoj službi za ljudske resurse.